Pizza Italiana!
Στην Ιταλία παράγονται περίπου 56 εκατομμύρια στρογγυλές πίτσες την εβδομάδα! Το 88% των Ιταλών επιλέγει να τις απολαύσει ως πρώτο πιάτο σε κάποιο εστιατόριο! Το 50% από τις πίτσες που καταναλώνονται αφορούν την κλασική Margherita ( Μοτσαρέλα, Βασιλικός, Σκόρδο, Τοματίνια) ενώ ακολουθεί με μεγάλο ποσοστό η Capricciosa ( Μοτσαρέλα, Προσούτο, Μανιτάρια,
Καρδιές Αγγινάρας & Μαύρες Ελιές) και η Calabrese (Μοτσαρέλα & Πικάντικο Πεπερόνι). Αν δεν έχετε χρόνο για ένα ταξίδι στην γειτονική μας χώρα, σας περιμένουμε στο Parmigiani όπου μπορείτε να απολαύσετε μια αυθεντική Ιταλική Πίτσα με ένα παγωμένο ποτήρι Μπύρα στην μαρίνα της Ζέας!
The Parmigiani Team